Contact form

 

 

 

 

 

Virksomheden

Velkommen til Island!

En rejse til Island er en enestående oplevelse. Fra de tårnhøje gletschere i Island til de naturskønne fjorde i Norge, de eventyrlige paladser i Danmark og Sverige til fjerntliggende samfund af urbefolkning i Lapland og Grønland, vil de nordiske lande fortrylle dig gang på gang.

At rejse gennem denne del af verden er at opleve utroligt smukke landskaber og naturfænomener, der vil efterlade dig tryllebundet. Det er landet med vikingerne og inuitter, billedskønne bjerglandsbyer og kosmopolitiske byer og venlige mennesker, der er berømte for deres enorme gæstfrihed.

Et sted der indeholder alle årstider og er kendt for sine dramatiske ændringer i lys, Island er bemærkelsesværdigt både for sine sommerdage, der aldrig synes at ende, og de mørke vinteraftener med deres spektakulære nordlys.

Entusiasme for vores land

Vælg Nordic Visitor som din rejsekammerat, og du kan se frem til det ultimative eventyr i Island. Som et specialiseret rejsebureau baseret i Island og Sverige, kender vi denne fantastiske region rigtig godt. Vores lokale expertise kombineret med en entusiasme for hvor vi bor, og vores dedikation til personlig service betyder, at du kan forvente noget langt ud over den sædvanlige rejseoplevelse.
 
Uanset hvor du ønsker at rejse hen, og hvad du vil gøre, uanset om det er storbyferie eller et eventyr i vildmarken, en afslappet krydstogt tur eller en bilferie fyldt med aktiviteter, er vores sortiment af højkvalitets rejsepakker og skræddersyede ture garantererede til at give dig en uforglemmelig rejseoplevelse.
 


Asberg Jonsson
CEO Nordic Visitor

 

DMC og rejsebureauer

Nordic Visitor er også DMC (destination management company) og rejse engroshandler. Yderligere information om disse dele af virksomheden finder du på følgende sider:

 

Vores lokaler

Nordic Visitor styres fra kontorer i Island og Sverige. Vores virksomhed er fuldt registreret i begge lande, og følger alle reguleringer der er fastsat af de enkelte regeringer. Se vores kontortid og kontaktoplysninger her

ISLAND Hovedkontor

Bríetartún 13
105 Reykjavik
Tel: +354 578 20 80
Salgsdirektør: Kristín Guðlaugsdóttir
kristing (at) nordicvisitor.com


Se beliggenhed på Google maps

SVERIGE

Högbergsgatan 33
116 20 Stockholm
Tel: +46 8 666 23 30
Fax:+46 8 55 11 01 95
Leder: Cecilia Markov
cecilia (at) nordicvisitor.com

Se beliggenhed på Google maps