Contact form

Vinter Spa Weekend i Reykjavik

(4 dage/3 nætter)

Denne afslappende, men alligevel spændende, vinterferie i Reykjavík, giver dig en unik chance for at få opladet batterierne og samtidig opleve nogle af Islands enestående naturperler på klods hold. Fra beroligende massage i den Blå Lagune, Islands mest berømte geotermiske spa-bad, til et prægtigt super-jeep eventyr ude i den fri natur, vil du vende hjem forfrisket i krop og sjæl og fuld af energi! Denne pakke tilbyder også en chance for at opleve de spektakulære nordlys.
Pris p.p. fra:
Kontakt oss
Produkt Id:
ISDK-15
Sæson:
1 Okt - 30 Apr
Varighed:
4 dage/3 nætter
Avganger:
Dagligt
Turtype:
Byferie

Inkluderet:

 • Overnatning i 3 nætter på et komfort / kvalitets hotel i Reykjavík, inklusiv morgenmad
 • Velkomst på Keflaviks internationale lufthavn (døgnet rundt 24/7) og transport til din indkvartering i Reykjavík
 • Guidet Gyldne Cirkel tur med 4x4 jeep, inkluderet en snescootertur (10 timer)
 • Entré til Den Blå Lagune, inkluderer bustransport og lån af håndklæder. På grund af renovering holder den Blå lagune lukket fra 5-21 januar 2016. Begge dage inkluderet.
 • 30 minutters massage i den Blå Lagune
 • Nordlystur med 4x4 jeep
 • Privat transport til Keflaviks internationale lufthavn ved afrejse
 • Skatter og servicegebyr

Ikke inkluderet:

 • Flybilletter til / fra Island
 • Måltider, drikkevarer på restauranter og entreer (medmindre andet er angivet)
 • Personligt rejseforsikring

Højdepunkter:

 • Reykjavik
 • Gullfoss
 • Geysir
 • Þingvellir

 

Dag 1:  Reykjavik i Fritiden

Ved ankomst til Keflaviks internationale lufthavn vil din private chauffør transportere dig til dit hotel i Reykjavik. Efter aflevering af din bagage, har du resten af ​​dagen fri med mulighed for at udforske det pulserende centrum, med dets udvalg af museer, restauranter og barer for enhver smag. Hvis du er interesseret i islandsk design eller du ønsker at opleve byens blomstrende cafékultur, kan du tage på strøgtur på Islands længste butiksgade, Laugavegur og nyde dens rige sortiment af butikker og hyggelige cafeer.

De næste tre nætter tilbringes på hotel i det centrale Reykjavik.

Højdepunkter:

 • Reykjavik

 

Dag 2: Den Blå Lagune og Nordlys

Tilbring den første del af dagen i det lindrende varme mineralvand i Den Blå Lagune, et geotermisk spa-bad omgivet af fantastiske lava formationer på halvøen Reykjanes. Her vil du nyde en 30-minutters afslappende massagebehandling, liggende på madras i lagunens turkisblå vand. Massagen udføres behændigt af en certificeret terapeut, hvorefter du i afslappet stil, kan indtage lagunen, saunaen og dampbadet i vilkårlig rækkefølge. Efter denne populære oplevelse vender du tilbage til Reykjavik, hvor du tilbringer eftermiddagen efter eget behag.

Efter en tidlig middag bliver du hentet på dit hotel for at tage på et fænomenalt super-jeep eventyr i den spændende og anderledes islandske vinternatur. Turen giver dig en chance for at opleve vinterens mest magiske fænomen - nordlys. Din ekspert guide vil tage dig væk fra de mest trafikerede veje og ind i bjergene, langt fra byens lys.*

 

* Bemærk venligst at Nordlyset er et naturligt fænomen, og observationer afhænger af vejrets luner og derfor ikke kan garanteres.

Højdepunkter:

 • Den Blå lagune

 

 

 

 

 

 

 

Dag 3: Geysir, Gullfoss og Gletsjer Eventyr

Start dagen med en guidet super-jeep tur langs den gyldne cirkel, en populær turistrute, der indeholder nogle af landets mest berømte attraktioner. Turens første rejsemål er Þingvellir Nationalpark, et historisk mødested for vikingerne og samtidig kendt for sit interessante geologiske landskab, hvor de Europæiske og Amerikanske kontinentalplader glider fra hinanden. Næste stop på turen er det store geotermiske område Geysir ved Haukadalur, med sine sprudlende gejsere og turkis farvede varme kilder. Herefter er der en kort køretur til et af Islands mest berømte vandfald, Gullfoss, det gyldne vandfald. Efter et kort besøg til det inaktive vulkankrater Kerið, ankommer vi til turens sidste stop Langjökull, Europas næststørste gletsjer. På Langjökull vil du opleve spændingen ved en times guidet snescooter udflugt oppe på selve gletsjeren!

Efter ankomsten til Reykjavik nydes resten af ​​aftenen efter eget behag, måske med en velfortjent middag på en af ​​byens gourmetrestauranter.

På grund af renovering holder den Blå lagune lukket fra 5-21 januar 2016. Begge dage inkluderet.

Højdepunkter:

 • Þingvellir Nationalpark
 • Gullfoss vandfald
 • Geysir geotermisk område
 • Kerið vulkankrater
 • Langjökull gletsjer

 

 

 

 

 

 

Dag 4: Afgang

Privat transport til Keflaviks internationale lufthavn i god tid inden din afrejse.

Højdepunkter:

 • Reykjavik

 

Overnatning

Vi tilbyder en række forskellige muligheder med hensyn til overnatning, der passer til alles behov under opholdet. For at sikre at de indkvarteringer, der indgår i vores pakker opfylder vores egne høje standarder for kvalitet og service, er hver leverandør blevet specielt håndplukket af vores lokale rejseeksperter.
 
Venligst bemærk: Check in starter omkring 16:00. For tidlig check in, venligst kontakt os vedr. pris og information.
 
Se beskrivelserne nedenfor for yderligere information for hver kategori af indkvartering, som er tilbudt for denne pakke. Du kan vælge din fortrukne kategori i booking processen.

Værelser

 • 1 person = Enkeltværelse
 • 2 personer = Et twin/dobbeltværelse
 • 3 personer = Et tredobbelt værelse
 • 4 personer = To twin/dobbeltværelser

Komfort

Denne kategori af indkvartering findes i fuldt-udstyrede komfort hoteller. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bruser eller badekar. Der tilbydes altid morgenmad, som er inkluderet i prisen. Mange af hotellerne har deres egen restaurant.

Vis

Komfort

Denne kategori af  indkvartering findes i fuldt-udstyrede komfort hoteller. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bruser eller badekar. Der tilbydes altid morgenmad, som er inkluderet i prisen. Mange af hotellerne har deres egen restaurant. 

Kvalitet

Denne kategori af indkvartering findes for alle firestjernede hoteller. Hvis et firestjernet hotel ikke er tilgængeligt benyttes områdets bedste alternativ. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bruser eller badekar. Hotellerne har egen restaurant og byder på morgenmad, som er inkluderet i prisen.

Vis

Kvalitet

Denne kategori af  indkvartering findes for  alle firestjernede hoteller. Hvis et firestjernet hotel ikke er tilgængeligt benyttes områdets bedste alternativ. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bruser eller badekar. Hotellerne har egen restaurant og byder på morgenmad, som er inkluderet i prisen.

Spørgsmål? Vi er her for at hjælpe

Bestil hos os

Du er i gode hænder
Spar tid og penge

Send e-mail

Få hurtigt og venligt svar på dine henvendelser og ønsker

Ring til os

Snak med vores eksperter
09:00-17:00 GMT, Man - Fre

Skræddersy

Fortæl os hvordan vi kan skræddersy en tur efter dine behov eller interesser