Contact form

Nytår i Reykjavik

(4 dage/3 nætter)

Start det nye år med et brag i Reykjavik, Islands livlige hovedstad! Ofte nævnt som et af de bedste steder i verden for at fejre det nye år. Reykjavik overrasker hvert år sine besøgende samt de lokale med sit ubeskrivelige julehumør og sit forbløffende fyrværkeri. Denne korte bytur giver dig leglighed til at udforske Reykjaviks mange seværdigheder med valgfrie dagsture og aktiviteter samt en uforglemmelig mulighed for at stå sammen med de lokale og opleve stemningen ved det traditionelle nytårs bål.
Pris p.p. fra:
Kontakt oss
Produkt Id:
ISDK-21
Sæson:
30 Dec - 2 Jan, 2014
Varighed:
4 dage/3 nætter
Avganger:
30 Dec
Turtype:
Jul og nytår

Inkluderet:

 • 3 overnatninger i det centrale Reykjavik, inklusive morgenmad
 • Den Gyldne Cirkel Express guidet bustur (6 timer)
 • Bustransport til og fra Keflaviks internationale lufthavn, direkte til og fra dit hotel
 • Detaljeret rute fremsendes som PDF
 • 24 timer telefontjeneste til nødsituationer
 • Skatter og servicegebyr

Ikke inkluderet:

 • Flybilletter til/fra Island
 • Måltider, drikkevarer på restauranter og entreer (medmindre andet er angivet)
 • Valgfrie aktiviteter (kan tilføjes ved anmodning)
 • Personlig rejseforsikring

Højdepunkter:

 • Reykjavík
 • Þingvellir nationalpark
 • Geysir
 • Gullfoss

30. december: Velkommen til Reykjavik

Ankomst til Keflaviks Internationale lufthavn i Island og transport til dit hotel i Reykjavik via bus. Efter aflevering af bagagen på din indkvartering, foreslår vi at du tager en tur rundt i det farvestrålende historiske centrum af byen, med besøg på nogle af de mange museer, butikker og caféer hvoraf de fleste er inden for en kort gåafstand af hinanden. Du vil også finde et stort udvalg af restauranter til at friste dine smagsløg. For endnu flere sanseoplevelser, tjek byens vibrerende natteliv og levende musikscene, en fantastisk måde at ryste jetlag af.

Tilbringe de næste 3 nætter i det centrale Reykjavik på Hotel Plaza, Hotel Arnarhvoll eller lignende.

Højdepunkter:

 • Reykjavik

 

31. december: Nedtællingen er Startet!

Nyd den første halvdel af din dag med en velfortjent afslapning i en af Reykjaviks mange geotermiske svømme haller og genoplad batterierne mens du ligger i en varm kilde ude i den kølige fri luft. Du kan også finde lidt tid til shopping inden butikkerne lukker tidligt om eftermiddagen. Et andet alternativ er at deltage i en af mange valgfrie aktiviteter eller ture, såsom en sightseeing tur om Reykjavík, hesteridning eller en tur til den Blå Lagune.

For at fejre denne særlige aften, foreslår vi at deltage i en valgfri rundtur til Reykjaviks fælles bål der findes forskellige steder i byen, en unik måde for at opleve de lokale traditioner, eller en valgfri nytårsaften middagsshow. Du kan også vælge at nyde en dejlig middag og drikkevarer på en af de finere restauranter i byens centrum og derefter spadsere mod kirken Hallgrímskirkja lidt før midnat for at være vidne til et storslået fyrværkeri show. Bagefter, hvis du har mod på det, hvorfor så ikke følge med islændingene på vej til deres favorit feststeder i Reykjavíks centrum?

Bemærk: Hvis du ønsker at reservere et bord til middag på selve nytårsaften, så anbefaler vi booking i god tid da kun et begrænset antal restauranter har åbent denne aften.

Højdepunkter:

 • Nytårsfestligheder i det centrale Reykjavík

 

1.januar: Nytår på den Gyldne Cirkel

Gør som de lokale den 1.januar og slap af efter en lang, men mindeværdig aften med fest og flammer. Efter en lækker brunch og lidt kaffe, en af Islands foretrukne drikkevarer, får du en energigivende dosis af frisk luft ude på landet med en Gylden Cirkel tur om eftermiddagen.

Denne guidede bustur tager dig til nogle af Islands mest bemærkelsesværdige seværdigheder, begyndende ved Nationalparken Þingvellir, et historisk mødested for vikingerne og samtidig kendt for sit interessante geologiske landskab, hvor de Europæiske og Amerikanske kontinentalplader glider fra hinanden. Þingvellir har været med på UNESCOs Verdensarvslisten siden 2004. Andre stop på turen omfatter Islands mest kendte vandfald Gullfoss, dækket med is, og de sprøjtende varme kilder ved Geysir, et stort geotermiske område i Haukadalur og den nu udslukte vulkan Kerid. En uforglemmelig måde at starte dit nytår på!

Højdepunkter:

 • Þingvellir
 • Geysir
 • Gullfoss
 • Kerið

 

2. januar: Afgang

Alle gode ting må komme til ende og i dag er det tid til din hjemrejse efter en spændende nytårs oplevelse i det centrale Reykjavík samt en uforglemmelig tur på den Gyldne Cirkel. Tag en bus til Keflaviks internationale lufthavn i god tid til check-in.

Højdepunkter:

 • Reykjavik

 

Overnatning

Vi tilbyder en række forskellige muligheder med hensyn til overnatning, der passer til alles behov under opholdet. For at sikre at de indkvarteringer, der indgår i vores pakker opfylder vores egne høje standarder for kvalitet og service, er hver leverandør blevet specielt håndplukket af vores lokale rejseeksperter.
 
Venligst bemærk: Check in starter omkring 16:00. For tidlig check in, venligst kontakt os vedr. pris og information.
 
Se beskrivelserne nedenfor for yderligere information for hver kategori af indkvartering, som er tilbudt for denne pakke. Du kan vælge din fortrukne kategori i booking processen.

Værelser

 • 1 person = Enkeltværelse
 • 2 personer = Et twin/dobbeltværelse
 • 3 personer = Et tredobbelt værelse
 • 4 personer = To twin/dobbeltværelser

Komfort

Denne kategori af indkvartering findes i fuldt-udstyrede komfort hoteller. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bruser eller badekar. Der tilbydes altid morgenmad, som er inkluderet i prisen. Mange af hotellerne har deres egen restaurant.

Vis

Komfort

Denne kategori af  indkvartering findes i fuldt-udstyrede komfort hoteller. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bruser eller badekar. Der tilbydes altid morgenmad, som er inkluderet i prisen. Mange af hotellerne har deres egen restaurant. 

Kvalitet

Denne kategori af indkvartering findes for alle firestjernede hoteller. Hvis et firestjernet hotel ikke er tilgængeligt benyttes områdets bedste alternativ. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bruser eller badekar. Hotellerne har egen restaurant og byder på morgenmad, som er inkluderet i prisen.

Vis

Kvalitet

Denne kategori af  indkvartering findes for  alle firestjernede hoteller. Hvis et firestjernet hotel ikke er tilgængeligt benyttes områdets bedste alternativ. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bruser eller badekar. Hotellerne har egen restaurant og byder på morgenmad, som er inkluderet i prisen.

Spørgsmål? Vi er her for at hjælpe

Bestil hos os

Du er i gode hænder
Spar tid og penge

Send e-mail

Få hurtigt og venligt svar på dine henvendelser og ønsker

Ring til os

Snak med vores eksperter
09:00-17:00 GMT, Man - Fre

Skræddersy

Fortæl os hvordan vi kan skræddersy en tur efter dine behov eller interesser