Contact form

Vinter Vildmark Safari

(3 dage/2 nætter)

Denne forfriskende tur giver dig mulighed for at udforske nogle af Islands mest utrolige natur attraktioner fra førersædet i et specielt modificeret 4x4 køretøj. Under vejledning af en erfaren chauffør og rejseleder, vil du opleve spændingen ved kørsel gennem Islands utæmmede vildmark på første hånd i en mægtig jeep. Vintertid i Island betyder færre turister end om sommeren, hvilket giver dig mere plads og følelsen af have Island helt for dig selv, når jeepen forcerer vandløb og kringlede veje.
Bemærk venligst: dette er et forslag til en skræddersyet grupperejse.
Pris p.p. fra:
Kontakt oss
Produkt Id:
ISDK-18
Sæson:
1 Okt - 30 Apr
Varighed:
3 dage/2 nætter
Avganger:
Dagligt
Turtype:
Grupperejse

Inkluderet:

 • Velkomst og introduktion til kørsel af jeeps i Island ved ankomst til Keflaviks internationale lufthavn
 • En enkelt overnatning i en hytte (budget / komfort / kvalitet), morgenmad inkluderet
 • En enkelt overnatning i Reykjavík (budget / komfort / kvalitet), morgenmad inkluderet
 • Land Rover Defender super jeep for 2 dage, omfatter CDW forsikring, brændstof, GPS, VHF kommunikation, og andre diverse funktioner
 • Instruktion fra en professionel chauffør/ rejseleder i 2 dage
 • Grillmiddag på den første aften
 • Middag på en restaurant i Reykjavik på dag to
 • Entré til den Blå Lagune og lån af håndklæder. På grund af renovering holder den Blå lagune lukket fra 5-21 januar 2016. Begge dage inkluderet.
 • Transport til Keflaviks internationale lufthavn ved afrejse via minibus
 • Skatter og servicegebyr

Ikke inkluderet:

 • Flybilletter til / fra Island
 • Frokost (medmindre andet er angivet)
 • Måltider / drikkevarer på restauranter og entreer (medmindre andet er angivet)
 • Personligt rejseforsikring

Høydepunkter:

 • Þingvellir
 • Gullfoss
 • Geysir
 • Reykjavik
 • Eyjafjallajökull
 • Blue Lagoon

 

Dag 1

Ved din ankomst til Keflaviks Internationale lufthavn, bliver du mødt af din chauffør/rejseleder, der vil introducere dig til dit magtfulde køretøj, en modificeret Land Rover Defender på kraftige 38" dæk. Med ingen tid at spilde, klatrer du op i jeepen og starter turen for at udforske denne eventyrlige ø. Gruppens rejseleder vil guide jer gennem Islands ekstreme natur, og du vil snart få en fornemmelse af, hvordan du håndterer din jeep på vej gennem det sydlige Islands vinterlandskab.

Om aftenen fordøjes dagens oplevelser i en hytte i fællesskab med dine rejsefæller, til smagen af den islandske grill med frisk lokalt vildt og lokal bryg.

 

Dag 2

Efter et solidt morgenmåltid og en kort instruktion af rejselederen, er det tid at fortsætte super-jeep turen og erobre det barske terræn! Afhængig af den valgte rute, kan turen gå til sorte sandstrande eller gletsjere med mulighed for at krydse kraftige elve, eller der kan rejses gennem forrevne lavamarker for at opleve gejsere, vandfald og andre fænomener som kendetegner den Islandske natur. *Fornem jeepens kraft i din færd gennem vildmarken, som er de få forundt at opleve på egen hånd. Efter en dag fuld af adrenalin vendes tilbage til civilisationen i Reykjavík, hvor du tjekker ind på dit hotel og har aftenen til rådighed til at nyde en velfortjent middag på en af ​​byens fine restauranter.

 

Dag 3

Det er tid til at vende hjem efter det dristige eventyr, men først skal du geare ned og berolige dine muskler i den Blå Lagune, et berømt geotermisk spa-bad på Reykjanes-halvøen omgivet af barske landskaber og måne lignende lavaformationer. Efter en afslappende tur i det mineralrige vand, bliver du transporteret til Keflaviks internationale lufthavn i god tid inden din afrejse om eftermiddagen.

På grund af renovering holder den Blå lagune lukket fra 5-21 januar 2016. Begge dage inkluderet.

 

Overnatning

Vi tilbyder en række forskellige muligheder med hensyn til overnatning, der passer til alles behov under opholdet. For at sikre at de indkvarteringer, der indgår i vores pakker opfylder vores egne høje standarder for kvalitet og service, er hver leverandør blevet specielt håndplukket af vores lokale rejseeksperter.
 
Venligst bemærk: Check in starter omkring 16:00. For tidlig check in, venligst kontakt os vedr. pris og information.
 
Se beskrivelserne nedenfor for yderligere information for hver kategori af indkvartering, som er tilbudt for denne pakke. Du kan vælge din fortrukne kategori i booking processen.

Værelser

 • 1 person = Enkeltværelse
 • 2 personer = Et twin/dobbeltværelse
 • 3 personer = Et tredobbelt værelse
 • 4 personer = To twin/dobbeltværelser

Budget

Inkluderer hotelpensioner, bondehus B&B og vandrerhjem af god kvalitet, med fælles bad og toilet. Nogle af værelserne har muligvis en håndvask. Morgenmad serveres og er inkluderet i prisen. I de mest fjerntliggende steder, er der tit også mulighed for aftensmad.

Vis

Budget

Inkluderer hotelpensioner, bondehus B&B og vandrerhjem af god kvalitet, med fælles bad og toilet. Nogle af værelserne har muligvis en håndvask. Morgenmad serveres og er inkluderet i prisen. I de mest fjerntliggende steder, er der tit også mulighed for aftensmad. 

Komfort

Denne kategori af indkvartering findes i fuldt-udstyrede komfort hoteller. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bruser eller badekar. Der tilbydes altid morgenmad, som er inkluderet i prisen. Mange af hotellerne har deres egen restaurant.

Vis

Komfort

Denne kategori af  indkvartering findes i fuldt-udstyrede komfort hoteller. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bruser eller badekar. Der tilbydes altid morgenmad, som er inkluderet i prisen. Mange af hotellerne har deres egen restaurant. 

Kvalitet

Denne kategori af indkvartering findes for alle firestjernede hoteller. Hvis et firestjernet hotel ikke er tilgængeligt benyttes områdets bedste alternativ. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bruser eller badekar. Hotellerne har egen restaurant og byder på morgenmad, som er inkluderet i prisen.

Vis

Kvalitet

Denne kategori af  indkvartering findes for  alle firestjernede hoteller. Hvis et firestjernet hotel ikke er tilgængeligt benyttes områdets bedste alternativ. Alle værelser er udstyret med eget toilet og bruser eller badekar. Hotellerne har egen restaurant og byder på morgenmad, som er inkluderet i prisen.

Spørgsmål? Vi er her for at hjælpe

Bestil hos os

Du er i gode hænder
Spar tid og penge

Send e-mail

Få hurtigt og venligt svar på dine henvendelser og ønsker

Ring til os

Snak med vores eksperter
09:00-17:00 GMT, Man - Fre

Skræddersy

Fortæl os hvordan vi kan skræddersy en tur efter dine behov eller interesser