Contact form

 

Hvorfor vælge Nordic Visitor?

1.    Kvalitet og service
Hos Nordic Visitor sætter vi kvalitet og service i første række. Vi gør vores yderste for at sikre at disse to parametre opfyldes gennem hele din rejse af både os og vores specielt udvalgte partnere. For at kunne tilbyde optimal service og kvalitet af højeste grad er Nordic Visitor meget opmærksomme på kundetilfredshed, og vi søger konsekvent nye måder at overstige kundernes forventninger på.

2.    Et personligt præg
Vi er sammen med dig gennem hele din rejse – fra den første kontakt, under hele opholdet, helt indtil du er sikkert hjemme igen. For at skabe en god kontakt tilknyttes du din egen personlige rejsekonsulent, som du vil lære at kende, både ved navn og ansigt. Din rejsekonsulent vil byde dig personligt velkommen til Island, hvor I i fællesskab kan gennemgå din rejseplan.

3.    Venlige, hjælpsomme og velinformerede medarbejdere
Siden vi startede Nordic Visitor i 2002, har vi givet tusindvis af kunder en uforglemmelig rejseoplevelse. Dette skyldes hvor kvalitetsbevidste ​​vores medarbejdere er. Alle medarbejdere hos Nordic Visitor, uanset om de er rejsekonsulenter, chauffører, guider eller andet, har omfattende kendskab til de adskillige områder og er meget entusiastiske omkring deres arbejde.

4.    Lokal ekspertise
Det er vigtigt for os, at du får en uforglemmelig og autentisk oplevelse. Vi stiller de samme krav om kvalitet til vores leverandører, som vi gør til vores medarbejdere. Vores leverandører, som er specielt udvalgte af Nordic Visitor, er venlige, hjælpsomme og har omfattende lokalt kendskab. Sammen bestræber vi os på at skabe ekstraordinære ferieminder for dig.

5.    Spar tid, penge og besvær
Det kan være en stressende opgave at designe og organisere en ferie. Lad os gøre det hårde arbejde for dig. Ved at vælge Nordic Visitors løsninger mindsker du ikke alene stresset, du sparer også tid og penge ved at skære mellemmanden væk, når du bestiller direkte hos et lokalt bureau. Du kan læne dig tilbage, slappe af og overlade opgaven til os!

6.    Skræddersyede ferier
Vores pakker er sat sammen med dig i tankerne. De finjusteres, ændres eller skræddersyes fuldstændigt for at tilpasse dine behov. Vi har ekspertisen og kontakterne til at kunne skabe din drømmeferie heroppe i nord. Hvorfor ikke kontakte os med dine ideer? Vi kan gøre dem til virkelighed.

7.    Du er i gode hænder
Mens du nyder din ferie, vil du opdage, at vi aldrig er langt væk. Der er altid nogen tilgængelig ved telefonen, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, hvis en uforudset situation opstår. Enkelte rundture er også forsynet med en mobiltelefon og vores omfattende netværk sikrer, at assistance altid er rundt om hjørnet.

8.    Legitimitet
Nordic Visitor er et forsikret og fuldt licenseret rejsebureau, og vi er godkendte af de lokale myndigheder. Som medlemmer af Travel Industry Association, er vi forpligtet til at opretholde visse branchestandarder og praksis. Hvis du ønsker at få et førstehåndskendskab om, hvad vi har at tilbyde, opfordrer vi dig til at kigge på anbefalingerne fra vores kunder!